Creare Site & webdesign

Creare Site & webdesign
Trăim in secolul vitezei. In cel in care dacă nu ești online, nu exiști. Și sigur, ca antreprenor îți dorești să te lansezi în online cu un produs/serviciu nou, care să te ajute să devii un brand.

Crearea unui site web a devenit oarecum obligatorie pentru o firma care dorește să își mărească numărul de clienți și să poată fi găsită 24/7 de către aceștia. Indiferent că este vorba de un site mic de prezentare sau unul elaborat sau chiar o platformă, acesta reprezintă imaginea firmei.

De la dorința de a avea un website de calitate, până la realizarea acestuia, optimizare SEO și lansare este un proces complex, care poate dura un timp îndelungat. 

De aceea, este foarte important ca în crearea unui website în mod corect să ții cont de mai multe aspecte:
  • optimizare SEO
  • design responsive
  • funcționalitate
  • conținut de calitate
  • administrare ușoară
Optimizarea SEO
Optimizarea SEO onpage, unul din cele mai importante aspecte în realizarea unui site, acesta are un rol decisiv pentru apariția siteului în rezultatele motoarelor de căutare.

Design responsive
Reprezinta capacitatea site-ului de a-și transforma designul și formatul conținutului, astfel încât să îmbunătățească parcurgerea informației pe desktop, tableta și telefon.

Funcționalitate
O structură coerentă a informațiilor, un echilibru perfect între imagine și text și cuvintele cheie reprezentative pentru afacerea ta, pot asigura performanța și funcționalitatea dar și satisfacția vizitatorilor.

Administrare ușoară
Puteți administra singuri conținutul site-ului prin interfața de administrare în limba română. Modificarea datelor de contact, rearanjarea meniurilor, schimbare logo, schimbare tema de culori, editare și adăugare de conținut, galerie de imagini, dar și posibilitatea monitorizării vizitatorilor se pot face foarte ușor.

Share :

Formular de comandă

 Comanda dvs. a fost trimisă cu succes. Vă vom contacta cât mai curând posibil.
Eroare: Încercați din nou